+31 (6) 20 10 13 51 info@arianarijschool.nl
Ariana Rijschool

Contact

Contact
Autorijschool Ariana is de rijschool met een kwalitatief hoogstaand lesprogramma tegen concurrerende lesprijzen. Wij verzorgen al meer dan 15 jaar autorijlessen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.
Wij leiden onze leerlingen op tot verantwoordelijke weggebruikers. Graag zien we dat een leerling in een keer slaagt en dat deze leerling dan ook veilig zonder ons de weg op kan en durft.De opleiding wordt aan elk persoon aangepast, dus je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je les wilt. Ook behoren natuurlijk verschillende spoedcursussen tot de mogelijkheden, Bijvoorbeeld 10 dagen. Een rijles duurt altijd 60 minuten.

De Rij-instructeur

De rij-instructeur heeft in Rusland een academische studie journalistiek cum laude afgesloten. Hij heeft jarenlang als journalist gewerkt. Het OOG radio TV programma “Malumat” in Groningen is door hem opgezet en hij presenteerde het zelf. Via de stichting ‘Groningen Helpt’ heeft hij meegewerkt aan hulpacties voor Polen, Afghanistan en Afrika.Hij spreekt diverse buitenlandse talen en is uitstekend op de hoogte met diverse culturen.Als journalist heeft hij geleerd zich snel in te leven in de belevingswereld van andere mensen. Hij is erg flexibel en kan als rij-instructeur snel de leerstijl vinden die bij jou past.

VRAAG EEN PROEFLES AAN

8 + 11 =

Telefoon: +31 6 20101351