+31 (6) 20 10 13 51 info@arianarijschool.nl
Ariana Rijschool

De autorijles

De autorijles: hoe gaat het in zijn werk?
Natuurlijk, de autorijles is hartstikke spannend. Vooral de eerste! Maar waarschijnlijk ben je zenuwachtig om niets. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je op ontspannen, maar vooral een leuke manier jouw rijopleiding kunt volgen!
Je wordt met de auto opgehaald van bijvoorbeeld huis, school, werk en dan: starten maar!Gedurende 60 minuten krijg je privéles, waarin je samen met je instructeur aan de verschillende rijvaardigheden werkt. Invoegen, inhalen, bochtje achteruit en file parkeren, het komt allemaal aan bod.

De les auto’s: BMW uit de 3e serie en Mercedes-Benz C klasse 2017

De les auto’s zijn voorzien van onder andere:

 

 ABS

 Airbag bestuurder en bijrijder, incl. zij-airbags voor

 Airconditioning

 Audio-installatie 

 Centrale vergrendeling

 Cruise control 

 Elektrische ramen en buitenspiegels

 Inbraakalarm

 Leren bekleding

 Lichtmetalen velgen

 Navigatiesysteem

 Parkeersensoren

 Regensensor

 Stuurbekrachtiging

 Verlichting schakelt automatisch

Spoedopleidingen

Een spoedopleiding is de allersnelste manier om je rijbewijs te halen. De hele opleiding volg je in 5, 8, 10 of 12 dagen.Voor deze spoedcursus is een financiering mogelijk. Zo kun je wel snel rijden en niet meteen alles betalen.

Deze spoed rijopleiding gaat als volgt:

Eén van onze speciaal opgeleide intakers bepaalt precies wat jij qua rijopleiding nodig hebt. Na de intaketoets geven we aan welk spoedpakket voor jou geschikt is, wanneer je examen kan doen en wat het in totaal gaat kosten. We zorgen er samen voor dat je zeer snel je theoriecertificaat haalt. Onmiddellijk daarna stellen we jouw examendatum vast. Zo kort mogelijk voor je praktijkexamen volg je de praktijkopleiding. Je krijgt veel lesuren in een korte tijd. En op de laatste dag rijd je nog een uur en direct daarna doe je het praktijkexamen.

Proefles

Het kiezen van een geschikte rijschool of lespakket kan lastig zijn.Daarom biedt Rijschool Ariana een proefles. Tijdens deze rijles van 45 minuten kun je wennen aan de lesauto en je maakt kennis met de rij-instructeur. Je rijdt samen een stuk en er is natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen.Tijdens de proefles krijgen wij een goede indruk van wat jij nodig hebt

We kunnen jou daarna goed adviseren over jouw rijopleiding.

Examengarantie

Bij autorijschool Ariana staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om lespakketten met examengarantie af te nemen. Dit houdt in, dat als jij je eerste examen niet haalt, het volgende examen voor rekening van rijschool Ariana is. Je hoeft alleen eventuele herhalingslessen te betalen.

Theorieles

Voordat je rijexamen kunt gaan doen, moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat. Autorijschool Ariana geeft hiervoor een gratis zelfstudiepakket bestaande uit een theorieboek en een oefen CD-ROM met veel oefenexamens op CBR niveau.Met het 4traffic system kun je thuis op de computer allerlei situaties doornemen. Hierdoor krijg je de theorie en de praktijk sneller onder de knie. Hiermee vergroot je de kans van slagen voor het theorie-examen. Bovendien bespaar je er ook praktijklessen mee, want je kunt er ook praktijk mee oefenen zowel thuis als in de auto.Elke zondag geven wij een theoriecursus. Wij zorgen dat je gaat slagen door onze unieke methode. Wij hebben ook ruime 15 jaar ervaring met leerlingen met faalangst, ADHD en dyslexie.

VRAAG EEN PROEFLES AAN

9 + 2 =