+31 (6) 20 10 13 51 [email protected]

Ariana Rijschool

Taalvariatie

Taalvariatie: communicatie is het belangrijkst.

Vanuit jouw moedertaal waarin we alles duidelijk maken, gaan we er langzamerhand op over om alles in het Nederlands te benoemen en duidelijk te maken. Zo ben je na de rijlessen optimaal voorbereid op het examen.

Natuurlijk kun je bij autorijschool Ariana les krijgen in het Nederlands. Zo kun je je optimaal voorbereiden op het Nederlandse theorie- en praktijkexamen.

Talen

Communicatie is het belangrijkst.

PASHTU, DARI, FARSI

Als jouw moedertaal Pashtu of Dari is, is het makkelijk om in die taal autorijles te krijgen. Je kunt dan eerst de kennis en vaardigheden in jouw eigen taal leren. Later kun je dan de Nederlandse termen leren die daar bij horen. De instructeur van autorijschool Ariana is opgegroeid in Afghanistan en hij is een “native speaker” van Dari en je zult je snel op je gemak voelen. Ook Pashtu beheerst hij zeer goed. Onze ervaring is, dat je in je eigen taal de theorie en praktijk van het autorijden sneller onder de knie hebt.

Er zijn maar weinig autorijscholen Nederland die lessen in het Farsi kunnen geven. Autorijschool Ariana uit Groningen biedt die mogelijkheid wel! Omdat je in je eigen taal les krijgt, leer je veel sneller. Dat bespaart tijd en geld. Ook als je in Friesland of Drenthe woont, kun je bij Rijschool Ariana terecht!

ARABISCH

Als Arabisch jouw moedertaal is, dan is het Nederlands wel “even wennen”. En autorijles is iets wat je eerst graag in je eigen taal zou willen leren. Dat gaat natuurlijk veel sneller. Bij rijschool Ariana kan dat! Wij kunnen de theorie en praktijk van het rijden eerst in het Arabisch uitleggen. Je leert dan sneller en je bespaart tijd en geld. Als alles duidelijk is, wordt de stof in het Nederlands behandeld, zodat op het examen alles soepel verloopt.Het is natuurlijk ook erg leuk om in je eigen taal les te krijgen! Maak nu een afspraak voor een proefles!

RUSSISCH

Je wilt leren autorijden en je spreekt van huis uit Russisch. Dan ben je bij autorijschool Ariana aan het juiste adres!Autorijschool Ariana  geeft ook les in het Russisch. De nadruk ligt in het begin van de lessen op het begrijpen van de stof in je eigen taal. De instructeur spreekt uitstekend Russische en kan je dus snel de Nederlandse verkeersregels en de praktijk van het autorijden bijbrengen. In een later stadium gaan we de lesstof in het Nederlands behandelen zodat je ook op het examen de verkeersregels, de borden en de praktijk in het Nederlands beheerst. Maak snel een afspraak voor een kennismakingsles!

ARMEENS

Als je van huis uit Armeens spreekt, dan is het natuurlijk het makkelijkst om ook in die taal autorijles te krijgen. Alle belangrijke zaken die je tijdens de les tegenkomt kun je sneller begrijpen en makkelijker onthouden als ze in je eigen taal worden gepresenteerd. Als alles duidelijk is, wordt de stof ook in het Nederlands gegeven, zodat op het examen alles ook goed verloopt.Neem nu contact op om een afspraak te maken voor een proefles.

AZERBEIDZJAANS

Als één van de weinige autorijscholen in Nederland biedt rijschool Ariana rijles in het Azerbeidzjaans. Natuurlijk is het het makkelijkst om in je eigen taal les te krijgen. De theorie en praktijk van het autorijden krijg je zo sneller onder de knie. Het geeft natuurlijk een vertrouwd gevoel om in je eigen taal met het autorijden bezig te zijn.

OEKRAÏENS

Er zijn weinig mensen in Nederland die autorijles kunnen geven in het Oekraïens. De instructeur van rijschool Ariana beheerst die taal uitstekend. Doordat je alles sneller begrijpt, kun je sneller leren. Ook het onthouden gaat beter  in je eigen taal. Daarnaast is het natuurlijk erg vertrouwd om in jouw taal autorijles te krijgen.

VRAAG EEN PROEFLES AAN

10 + 3 =